Perhatian! Khas kepada peniaga online yang ingin fokus jualan pada spesifik produk atau servis dan ingin membuat landing page murah profesional.

Servis Design Landing Page Yang Sangat Memahami Keperluan Bisnes Anda

Bisnes Dah Ada, Kami Bantu WOW Kan Je!

4.8/5
4.5/5
4.7/5
5/5
4.8/5
4.5/5
4.7/5
5/5
5/5
Saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja dari virtualniaga. Website yang dibuat juga sangat cantik. Alhamdulillah, saya juga dapat pelanggan yang berkualiti yang mengambil perkhidmatan saya sebagai cikgu tuisyen online mereka. Terima kasih Virtual Niaga kerana menyediakan website yang berkualiti termasuklah domain dan hosting serta sistem pembayaran yang canggih yang boleh diakses oleh hampir semua bank. Saya pasti akan menggunakan perkhidmatan ini lagi. Selamat Maju Jaya, Virtual Niaga dan Encik Mazlie Nadzri 😊👍
Ahmad Bashier
5/5
If you are looking to attract more clients and make more money (and who isn’t) you NEED to create a compelling marketing message that clearly communicates what you do and have a stunning website with outstanding graphics that will boost your Company’s credibility instantly. I find working with Mazlie Nadzri(VirtualNiaga) exceptionally pleasant and fast. He is a very talented designer and anything I could have expected has been surpassed. Put the WOW impact into your website and boost your credibility in the eyes of your client. I highly recommend VirtualNiaga and his team
Fiona Tham

Apa itu Landing Page?

Landing page atau nama lain sales page atau squeeze page adalah sebuah web satu muka sahaja yang dibina berasingan dari web utama. Selalunya direka mengikut format khas dan memfokuskan kepada sesuatu matlamat. Matlamat utama landing page adalah untuk menarik pelawat yang masuk ke web dan memfokuskan mereka untuk terus membeli produk atau servis spesifik anda.

Anda akan sukar mencapai hasil yang terbaik jika anda memaparkan semua produk atau servis pada landing page anda. Ini strategi istimewa!

Jadi apa bezanya website dan landing page. Tak cukup ke sekadar ada website sahaja untuk tarik customer ke dalam bisnes anda?

Ini yang ramai orang masih keliru. Sudah tentu web tu kita jadikan platform utama. Tetapi kita kena inga, web ada tujuan kahas yang boleh kita guna seperti contoh untuk paparkan detail produk, konsikan portfolio atau kes studies, blog dan lain dan disusun mengikut beberapa page kategori untuk memudahkan pelawat membaca. Dan web yang bagus juga direka untuk mendapatkan respon daripada cutomer anda.

Nah, sebab itulah ada banyak perbezaan web dengan landing pag

Fakta! Memiliki Satu Website atau Landing Page Adalah Satu Keperluan Bagi Bisnes Anda Pada Zaman Sekarang

Biarpun anda buat bisnes secara separuh masa atau sepenuh masa, solo ataupun dengan partner, mahupun hanya dari rumah saja. Anda kena ada website untuk bisnes anda. Sebab, website adalah kedai anda yang sebenarnya. Jika tiada website, ibaratnya seperti anda tidak mahu membuka kedai. Kos membuat website adalah pelaburan anda dalam menjalankan bisnes.

Platform seperti Shopee, Lazada, Facebook, Instagram atau Tiktok tu pula hanya ibarat seperti tuan kedai. Anda hanya menyewa sahaja. Sekali tuan kedai ni semua jual atau tutup website mereka, dengan bisnes anda sekali bakal ikut tutup.

Berdasarkan statistik ada 32.7 Juta rakyat Malaysia dan faktanya 47% rakyat Malaysia telah beralih kepada kaedah pembelian dalam talian untuk semua kategori produk

Memperkenalkan

Servis Design Landing Page yang sangat Memahami Keperluan Bisnes Anda

Kami mempunyai pasukan web designer yang berpengalaman dan expert untuk bantu bisnes anda memiliki landing page  yang WOW

Mobile Friendly

Memiliki landing page biasa saja tak cukup. Anda kena ada landing page yang boleh di akses melalui peranti ape pun, termasuk smartphone dan tablet.

Ringan Dan Laju

Pelanggan anda tidak akan suka dengan landing page yang lama loading. Mereka akan lari keluar. Sama macam kena beratur panjang jika nak membeli di kedai

Kemas Dan Cantik

Landing page yang kemas dan cantik mampu membuatkan pelanggan lebih yakin nak dapatkan produk atau gunakan servis anda.

Mudah Dan Senang

Landing page yang convert salah satunya perlu memudahkan pengguna. Button yang mudah di jumpai, ayat jualan yang mudah di baca.

Design Semulajadi

Design landing page yang up to date itu bagus. Tapi anda perlu ambil kira juga susun atur website yang sudah menjadi kebiasaan bagi pegguna, terutama web jualan

Direct

1 dalam 10 orang yang meninggalkan landing page, berbuat demikian kerana proses pembelian yang terlalu panjang. Ianya adalah satu kerugian buat bisnes anda.

Tentang Kami

Kami sudah berpengalaman lebih 15 tahun dan sudah membantu ratusan syarikat SME, NGO mahupun Individu memiliki website ataupun landing page untuk perniagaan mereka

0
TAHUN PENGALAMAN DALAM BIDANG WEBSITE
0 +
TEMPAHAN SUDAH DISIAPKAN!

Tahukah anda Dato Wira Dr Az**an, Sifu N**jib Asad**k, SifuB*d, Dato Dr Nazr* Kha*n (DDN*), Nuray**a, Bantal D*G , Hasbul B****rs…

Dan ramai lagi jutawan menggunakan landing page untuk BOOM kan jualan sevis atau produk mereka.

7 Kelebihan Landing Page Walaupun Anda Sudah Ada Web Syarikat

Servis kami sesuai bagi anda yang ..

Jual Produk Fizikal

Nak Run Conversion Ads

Main Google Ads

Guna Tik Tok Ads

Nak Automasikan Jualan

Jual Produk Digital (Ebook)

5/5
"Saya sebenarnya zero pengetahuan tentang landing page terutama apabila melibatkan sistem jualan dan affiliate. Untuk saya binanya sendiri adalah perkara yang mustahil. Namun terima kasih kerana di Virtualniaga.com telah menyediakan servis penyediaan minisite dan semua setup yang diperlukan termasuklah memasukkan salesletter. Malah Encik Mazlie telah memberi dan berkongsi beberapa idea untuk menghasilkan minisite produk digital pertama saya. Alhamdulillah saya berpuas hati dengan servis yang diberi
Azniza Ahmad
5/5
"Saya tidak pernah kecewa dengan hasil kerja Mazlie(VirtualNiaga) selama hampir lebih 3 tahun menggunakan perkhidmatan beliau melalui Virtual Niaga. Setiap tempahan biasanya akan siap dalam tempoh masa yang singkat dan menepati apa yang saya mahukan"
Mohd Zulfadli

Kenapa HARUS memilih servis kami untuk design landing page anda

Portfolio Landing Page

Beberapa hasil kerja landing page yang kami dah buat untuk klien. Klik gambar untuk ke landing page sebenar

Dapatkan Bonus Eksklusif dari kami

Social Proof FOMO Marketing

Fungsi premium yang dapat membantu meningkatkan conversion di website anda dengan memaparkan jualan, interaksi dan pendaftaran terkini.

Abandoned Cart Recovery

Automatik send emel kepada customer yang sudah add to cart produk tapi tak bayar/tak submit order

Automatic Order Review

Automatik follow-up customer dan minta mereka tinggalkan review produk yang mereka order (macam shopee)

Pelaburan Terbaik untuk Bisnes Anda

Sila pilih harga yang sesuai mengikut bajet anda

Soalan Lazim

Hanya renew untuk domain dan hosting sahaja perlu di buat setiap tahun. Tahun pertama adalah percuma. Manakala bayaran untuk servis kami hanya sekali sahaja

Kebiasaannya 1-7 hari untuk pakej Asas selepas maklumat lengkap diberikan oleh pelanggan (copywritting) .  Untuk pakej Pro pula, tempoh siap 7-14 hari sebab kami perlu siapkan sekali copywritting sekali

Ya boleh, hubungi kami dibawah ini sekarang

Ada Pertanyaan? Hubungi Kami